Üniversitemiz Yönetiminden Hatay Mustafa Kemal Üniversitesine Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu öncülüğündeki heyetimiz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından üniversitemiz ile eşleştirilen Hatay Mustafa Kemal Üniversitesine ziyarette bulunarak üniversitede ve bölgede incelemelerde bulundu.
Rektörümüz öncülüğündeki heyete burada Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren ve üniversite yönetimi eşlik etti.
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, “Üniversite olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı ile OHAL kapsamındaki illerde bulunan bir kısım üniversitelerin deprem dolayısıyla karşı karşıya kaldıkları sorunların çözümünde akademik ve idari görevlendirme yapma, bilişim desteği sağlama ve ortak çalışmalar yapmak üzere Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ile eşleştirilmiştik. Bugün burada incelemelerde bulunarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitemize sağlayabileceğimiz destekler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Tekrar Hatay Mustafa Kemal Üniversitemize ve tüm ülkemize taziye dileklerimi iletiyorum.” dedi.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren ise nazik ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ile beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.
Rektörümüz öncülüğündeki heyet, gerçekleştirilen toplantılar ve incelemelerin ardından Niğde’den Hatay’a giderek depremzede vatandaşlarımıza yönelik yardım hizmetlerine destek veren yardımseverlere de ziyarette bulundu.