Rektörümüzden Depremzede Çocuklarımıza Anlamlı Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde yer alan ve depremzede çocuklarımıza yönelik psikososyal destek sağlamak amacıyla kurulan aktivite alanını ziyaret etti.
Depremzede vatandaşlarımız ile burada bir süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak depremden etkilenen bölgelere desteğin süreceğini aktararak bu bölgelerden gelen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Rektörümüz açıklamalarının sonunda, Üniversitemiz kapılarının depremzede vatandaşlarımıza her zaman açık olduğunu vurguladı.
Tüm Türkiye olarak yaralarımızı birlikte sarmamız gerektiğine değinerek açıklamalarına başlayan Niğde Milletvekili Selim Gültekin ise Üniversitemizin sürecin başından beri önemli destek ve yardım hizmetleri sağladığını belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya bu konudaki çabalarından dolayı teşekkür etti.