Rektörümüzden Bor Sağlık Bilimleri Fakültemizin Yapılacağı Alanda İnceleme

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Üniversitemiz Bor Sağlık Bilimleri Fakültesinin yapılacağı yeni alana ziyarette bulunarak burada incelemeler yaptılar. İkiliye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamdi Doğan eşlik etti.

Burada bir açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, fakültemizin inşasına en kısa sürede başlanacağını ifade ederek buranın modern ve teknolojik anlamda donatılmış bir Sağlık Bilimleri Fakültesi olabilmesi için şimdiden çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Rektörümüz açıklamalarının devamında ilgili yerin tahsisinde emeği geçen herkese teşekkür ederek Üniversitemizin daha iyi noktalara geleceğini belirtti.

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ise gerçekleştirdiği değerli çalışmalar ile Bor ilçesine önemli bir fakülte kazandıran Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu'ya teşekkür ederek üniversitemize ellerinden gelen desteği sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.