Rektörümüzden AA’nın Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Tebrik Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Anadolu Ajansının (AA) 104’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı. Rektörümüz mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kurtuluş mücadelemiz sürecinde kurularak o günden bugüne aziz milletimizin uluslararası kamuoyundaki yerli ve milli sesi Anadolu Ajansının 104’üncü kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ile karşılıyoruz. Yurt içi ve yurt dışındaki yaygın ağıyla milletimizin en hızlı şekilde haber almasını sağlayan bu milli ajansımız, aynı zamanda dünya kamuoyunun ülkemiz hakkında doğru ve güvenilir bilgi almasını sağlıyor. Bu yönüyle Türk haberciliğinin gelişmesinde öncü ve örnek bir rol üstlenen kuruluşumuzun nice yıllara erişmesi en büyük dileğimizdir.
Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı dönemde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan ve o günden itibaren Türk milleti için çalışan bu güzide kuruluşumuzun kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutluyor, tarafsız ve objektif bir şekilde zaman mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışan tüm mensuplarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diliyorum.”