Rektörümüz Öğrencilerimizin Görüşlerini Dinledi

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, merkez yerleşkemizde bulunan öğrenci yemekhanesinde öğrencilerimizle bir araya gelerek onların yemekhane hizmetlerimize ilişkin görüşlerini dinledi.

Kampüs yerleşkemizle birlikte toplam beş ayrı yerleşkemizde yaklaşık 28 bin öğrenci ve 2000 personele beslenme hizmeti veren Üniversitemiz, bu alanda kalite standartlarını üst seviyede koruyarak iç paydaşlarına en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu merkez yerleşkemizdeki öğrenci yemekhanesini ziyaret ederek öğrencilerimizin hizmetlerimize ilişkin görüşlerini dinledi. Rektör Uslu’nun öğrencilere Üniversitemizin yemekhane hizmetleri hakkındaki görüşlerini sorduğu soruya öğrencilerin gayet memnun oldukları yönünde yanıtlar verdiği görüldü.

“Öğrenci ve Personelimiz Yemek Hizmetlerimizden Memnun”
Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Üniversitemiz tarafından merkez yerleşkemizle birlikte beş ayrı yerleşkemizde sunulan yemek hizmetinden başta öğrencilerimiz olmak üzere personelimizin gayet memnun olduğunu belirtti. Rektörümüz Uslu ayrıca “Üniversitemizde öğrencilerimize sadece eğitim öğretim faaliyetlerinde değil, sosyal alanda da en iyi hizmeti vermeyi hedeflediğimiz için hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.