Aşçılık Örgün Öğretim Ön Lisans Programımız Akreditasyon Belgesini Aldı

Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) değerlendirmeleri sonucunda akredite olan Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Örgün Öğretim Ön Lisans Programına düzenlenen törenle TURAK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Celil Çakıcı tarafından Akreditasyon Belgesi verildi.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Rektör Yardımcımız ve Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hamdi Doğan ile Aşçılık Bölümü akademisyenlerimiz ve okulun öğretim elemanları  katıldılar.

Törende açıklamalarda bulunan Rektör Uslu, değerli çalışmalar ile Aşçılık Programımız için Akreditasyon Belgesi aldıklarını belirterek “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin tüm akademik birimleri akredite olacak şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu birimlerimizin tamamında tam akreditasyon hakkı elde etmek üzere akademik ve fiziki anlamdaki geliştirmelerimiz aralıksız sürecektir.” dedi.

Rektör Uslu konuşmasının sonunda TURAK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Celil Çakıcı'ya teşekkürlerini ifade etti.

Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.