Kampüste İlk Yardım Eğitimi

Ülkemizde her yıl binlerce kişi trafik kazaları, ev kazaları, kanamalar, zehirlenmeler, yanıklar, solunum yolu tıkanmaları, kalp krizi gibi nedenlerle yaşamını yitirmektedir. Nerede yaşadığımızın, o an nerede olduğumuzun bir önemi olmaksızın, her an başımıza gelebilecek bu olaylar karşısında nasıl davranacağımızı bilmek, şüphesiz bizi bir adım öne taşıyacaktır. Bununla birlikte, bilinçli ve kasıtlı olarak gerçekleşebilen ilk yardım bireylerin hayatını kurtarabilmektedir. Bu nedenle Üniversitemizin Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında, 2 yıl süreli olarak, akademik, idari ve diğer personel ile öğrencilerin katılımına açık, ücretsiz, uygulamalı temel ilk yardım eğitimleri verilecektir. Eğitimler kampüste yapılacak olup, yer bilgisi daha sonra paylaşılacaktır. Ücretsiz eğitimlere katılmak için lütfen linkteki başvuru formunu doldurunuz.

Form İçin Tıklayınız.