Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Değerlendirme Sunumu Gerçekleştirildi.


Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında değerlendirme takımında yer alan Sayın Prof. Dr. Mehmet Yavuz Coşkun ve Sayın Selvi Aslan’a, KAP kapsamında fakültemizce hazırlanan sunum dosyası Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Hanifi KÖRKOCA tarafından sunulmuştur. Toplantıda diğer Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Selim ÇINAROĞLU, Fakülte Sekreterimiz Uğur YÜKSEL, Prof. Dr. Alp Özgür AKDEMİR, Prof. Dr. Sefa ERTÜRK, Doç. Dr. Şerife Buket BOZKURT POLAT, Doç. Dr. Fatih Mehmet GÜR, Doç. Dr. Dilara Fatma AKIN, Dr. Öğr. Üyesi Hacı KELEŞ te hazır bulundu.

Sunumda; fakültemizin hedefleri ve bu hedeflerin kurumumuzun stratejik hedefleri içerisindeki yeri, paydaşların süreçlere katılımı, fakültemizdeki kalite süreçleri, program öğrenme çıktıları, AR-Ge kapsamındaki faaliyetler ve sürekli iyileşme yaklaşımı hakkında bilgiler verildi.

Sunum sonrasında Sayın Prof. Dr. Mehmet Yavuz Coşkun ve Sayın Selvi Aslan öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirdi.

Bu süreçte ve her zaman Fakültemize desteklerini esirgemeyen Rektörümüz aynı zamanda Dekan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Hasan USLU’ya teşekkür ederiz.