1 | Diyetetik biliminin tanımı, önemi ve tarihçesi | |
2 | Diyetetik uygulamalarında ulusal ve uluslararası kurum ve sağlık otoriteleri | |
3 | Beslenme durumunun değerlendirilmesi-I | |
4 | Beslenme durumunun değerlendirilmesi-II | |
5 | Enerji dengesi ve vucüt ağırlığı denetimi-I | |
6 | Enerji dengesi ve vucüt ağırlığı denetimi-II | |
7 | Diyetetik ve beslenme kılavuzları-I | |
8 | Diyetetik ve beslenme kılavuzları-II | |
9 | Diyabet yönetiminde diyetetik uygulamaları | |
10 | Kardiyovasküler hastalıklarda diyetetik uygulamaları | 2021 Dietary Guidance to Improve Cardiovascular Health: A Scientific Statement From the American Heart Association |
11 | Onkolojide ve farklı yaşam dönemlerinde diyetetik uygulamaları | ESPEN practical guideline: Clinical Nutrition in cancer; ESPEN practical guideline: Clinical Nutrition in cancer |
12 | Klinik nütrisyonda sürdürülebilirlik ve kişiselleştirilmiş diyetler | |
13 | Örnek makale sunumları-I | |
14 | Örnek makale sunumları-II | |