BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2033 - GIDA KATKI MADDELERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
143333332       
255555554       
3               
4               
5               
6               
7               
8               
9               
1055555553       
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2033 - GIDA KATKI MADDELERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Stabilizörler ve süt ürünlerinde kullanımını değerlendirir.
2Antimikrobiyaller ve diğer katkı maddesi gruplarının süt ürünlerinde kullanımını bilir
3Katkı maddesi ve ingrediyen ayrımını yapar.
4Yönetmeliğe göre gıda katkı maddelerinin kullanımında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi sahibi olur
5Antioksidanların süt ürünlerinde kullanımını bilir
6 Asitliği düzenleyicilerin süt ürünlerinde kullanımını bilir
7Emülgatörler ve süt ürünlerinde kullanımını planlar.
8Gıda katkı maddelerinin kullanımı ile sürdürülebilir gıda çalışmalarını değerlendirir.