BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2012 - MENÜ PLANLAMA

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
154344          
253344          
354344          
454344          
554444          
645444          
755444          
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2012 - MENÜ PLANLAMA
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1menü planlama ilke ve yöntemlerini öğreneceklerdir
2çeşitli gruplara yönelik menüler planlayabileceklerdir
3menü yönetim ve denetimini sağlayabileceklerdir
4kurumsal, endüstriyel ve ticari menüler planlayabilir
5menü planlamayı etkileyen etmenleri bilir