2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Kariyer Geliştirme Faaliyetleri

26 - 27 Ekim 2022 tarihinde "TEORİDEN PRATİĞE GİRİŞİMCİLİK VE KARİYER GÜNLERİ" çalıştayı Kamu ve Özel sektör katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda Üniversitemizde faydalı seminerler ve alanında kariyer sahibi 27 uzman kişi konuşmacı olmuştur. 



04 Kasım 2022 tarinide Niğde İş Kulübü ile Üniversitemiz Kariyer Merkezi işbirliği ile düzenlenen Üniversite öğrencilerimize yönelik motivasyon artırmayı ve yöntem desteği vermeyi hedefleyen yoğunlaştırılmış iş ve meslek danışmanlığı programı olan iş kulübü eğitimleri başlamıştır.  Katılımcılar 2 günün sonunda sertifikalarını almışlardır.




07 Kasım 2022 tarihinde Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde Müsiad 2. Genel Başkanı Sayın Bayram Ali BAYRAMOĞLU’nun katılımı ile   “DÜNYA VE BÖLGEDEKİ EKONOMİK GELİŞMELER VE OLMASI GEREKEN HEDEFLERİMİZ”  başlıklı söyleşi gerçekleştirilmiştir. Söyleşi sonrası Kampüste incelemelerde bulunulmuştur. 



09 Aralık 2022 tarihinde İşkur Niğde İşkulubü, NOHU KAGEM ve Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ortaklaşa orgaznize edilen "Etkili CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" konulu eğitim verilmiştir. Niğde'de faaliyet gösteren uluslararası faaliyetleri bulunan ASTRANOVA firmasından yetkililerin katılımı ile deneyimlerini paylaşmışlardır ve örnek iş görüşmesi  yaparak öğrencilerimize karşılaşacakları mülakatların provasını yaptırmışlardır. 



5-26 Mayıs 2023 tarihinde ANADOLU ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ tarafından düzenlenen 11 ilde gerçekleşen üniversitte tanıtım günlerinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi KAGEM olarak aday öğrencilerimize üniversitemiz ile detaylı bilgiler aktarılmıştır.








Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi ve  Çalışma ve İşkurumu Niğde İl Müdürlüğü ile  ortaklaşa hazırlanan öğrencilerimize ve mezunlarımıza yönelik hazırlamış olduğumuz “Niğde Dijital Kariyer Günleri” etkinliğimiz 19– 20 Haziran 2023 günlerinde saat 14:00 – 16:00 arasında gerçekleşmiştir. Bu etkinlikte davetli katılımcılarımız özel sektörden ve kamu kurumlarından  eğitim koçu, insan kaynakları yöneticileri, kariyer danışmanları, çalışan deneyim mentörleri ve daire başkanlarıdır. İş arayan mezunlarımıza ve mezun olmaya aday öğrencilerimize bu süreçte destek olacak, yön gösterecek bir etkinlik olması beklenmektedir. Kariyer planları yapılırken uzmanlarında ve deneyim sahibi inşalardan bu konuda değerli görüşler ve ipuçları verilecek bu etliğin önemini arttırmaktadır.







fgs


15 -16 Temmuz 2023 tarihinde Ankara Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Günlarine NÖHÜ Kariyer Geliştirme Merkezi olarak katılım sağlanmıştır ve üniversite aday öğrenci ve ailelerine Niğde şehri ve Üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.







Son Güncelleme Tarihi:24.07.2023