Yurtdışı Eğitim Fırsatları

• Etkinlik Adı: Yurtdışı Eğitim Fırsatları

• Etkinlik Tarihi: 04.12.2023 - 07.12.2029

• Etkinlik Türü: Konferans

1971 Bursa Mustafa Kemal Paşa doğumlu olan Ceyhan İnci İlk ve ortaöğretimini Bursada bitirdikten sonra iş hayatına atılmış Tofaş ve Yeşim tekstil firmalarındaki 8 yıllık iş tecrübesinin ardından
Üniversite eğitimini 2000-2005 yılları arasında, Manchester Salford Üniversitesinde uluslararası turizm ve otelcilik bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. ‘2005 yılında Manchester’da dil eğitimi, kolej eğitimi, master programları, doktora programları, yurt dışı üniversite eğitimleri ve turizm alanında hizmet vermek amacıyla bir yurt dışı eğitim ve turizm danışmanlığı firması olan İnci Tourism and Hospitality ı kurmuştur.

Bugüne kadar çok sayıda öğrencinin yurtdışında İngilizce eğitimi almasını sağlayan Ceyhan İnci halen Yurtdışı eğitim danışmanlığı alanında hizmet vermektedir.