Etkinlik Ayrıntıları

• Etkinlik Adı: Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ali Delikara'nın hazırlayıp şefliğini yaptığı "Orkestra Konseri" yoğun ilgi ve beğeniyle izlendi.

• Etkinlik Tarihi: 30.05.2024 - 06.06.2031

• Etkinlik Türü: Konser

Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ali Delikara'nın hazırlayıp şefliğini yaptığı "Orkestra Konseri" yoğun ilgi ve beğeniyle izlendi. Batı Klasik Müziği eserlerinin yanısıra Türk Halk Ezgileri düzenlemelerinin de yer aldığı konser, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir ÇINAR'ın teşekkür belgesi takdimiyle son buldu.