BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / USD3079 - ÖZEL GRUPLARDA MENÜ PLANLAMA

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1455544         
2433554         
3544544         
4544554         
5545554         
6453454         
7455454         
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / USD3079 - ÖZEL GRUPLARDA MENÜ PLANLAMA
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Menü planlamanın yeterli ve dengeli beslenme için önemi konusunu kavrar, menü çeşitlerini ve özelliklerini bilir.
2Menü planlamayı etkileyen etmenleri bilir.
3Menü modeli geliştirme ve menü planlama aşamalarını bilir.
4Hedef gruba yönelik menü planlama konusunda bilgi sahibi olur.
5Çeşitli gruplara yönelik menü planlayabilir
6Kurumsal, endüstriyel ve ticari menüler planlayabilir