| 1 | TS 3071 Krema- Yağ Muhtevasının Tayini- Gravimetrik Metot (Referans Metot)?a göre süt yağını ayırabilecektir. | 
			
				| 2 | TS 1864 Krema ve Kaymak Standardına uygun olarak kremaya ön işlemler uygulayabilecektir. | 
			
				| 3 | TS 1864 Krema ve Kaymak Standardına uygun olarak kremayı olgunlaştırabilecektir | 
			
				| 4 | TS 1331/T2 Sayılı Tereyağı Standardına uygun olarak kremayı yayıklayabilecektir | 
			
				| 5 | TS 1331/T2 Sayılı Tereyağı Standardı ve TS1333 Tereyağı-Tuz Muhtevası Tayini standartlarına uygun olarak tereyağını yoğurabilecektir (Malakse edebilecektir). | 
			
				| 6 | Tekniğine uygun olarak tereyağını ambalajlayabilecektir | 
			
				| 7 | Tekniğine uygun olarak tereyağını depolayabilecektir |