BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2001 - FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Fermentasyon işlemini bilir, fermente süt ürünlerini tanımlar
ÖÇ2yoğurt üretiminde kuru madde standardizasyonu yapabilir
ÖÇ3Yoğurt üretiminde yağ standardizasyonu yapabilir
ÖÇ4yoğurt üretiminde starter kültür ekleme aşamasında gerekli hesaplamaları yapabilir
ÖÇ5Set tipi yoğurt ve üretim aşamaları ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
ÖÇ6Set tipi yoğurdun depolanması, yoğurt kusurları ve yoğurdun kalite kontrolü ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
ÖÇ7Set tipi yoğurt üretir ve depolar