BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT1012 - ÇİĞ SÜT ANALİZLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2     33        
34455555        
4               
5 3 55 5        
6 4    4        
75555554        
85555555        
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT1012 - ÇİĞ SÜT ANALİZLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Çiğ sütten fiziksel ve kimyasal analizler için tekniğe uygun bir şekilde numune alır.
2Çiğ sütten mikrobiyolojik analizler için tekniğe uygun bir şekilde numune alır.
3Çiğ sütte yapılan fiziksel analizleri yürütür.
4Çiğ sütte yapılan kimyasal analizleri gerçekleştirir.
5Çiğ sütte yapılan mikrobiyolojik analizleri yapar.
6Kalite analizlerinin sonuçlarını hesaplar ve yorumlar.
7Çiğ sütün tüketime ve işlemeye uygunluğunu değerlendirir.