BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT1012 - ÇİĞ SÜT ANALİZLERİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

           
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Standartlara uygun olarak fiziksel ve kimyasal analizler için çiğ sütten numune alabilme.
2Standartlara uygun olarak mikrobiyolojik analizler için çiğ sütten numune alabilme.
3Standartlara uygun olarak çiğ sütlerde fiziksel analizleri yürütebilme.
4Standartlara uygun olarak çiğ sütlerde kimyasal analizleri yürütebilme.
5Standartlara uygun olarak çiğ sütlerde mikrobiyolojik analizleri yürütebilme.
6Analiz sonuçlarını hesaplayıp, yorumlayabilme.
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri