| 1 | Öğrencinin sütün tanımını yapabilmesi | 
			
				| 2 | Öğrencinin sütün içinde bulunan maddelerin değerlerini rakamsal olarak söyleyebilmesi | 
			
				| 3 | Süt bileşiminde görülen değişikliklerin neler olduğunu ve nelerin sütün bileşimine etki ettiğini söyleyebilme | 
			
				| 4 | Memenin yapısını bilip sütün nasıl oluştuğunu anlatabilmesi | 
			
				| 5 | Sütün salgılanması ve sağılması hakkında bilgi verebilmesi | 
			
				| 6 | Sağım şekillerini söyleyebilmesi | 
			
				| 7 | Sütte bulunan hücrelerin neler olduğunu anlatabilmesi | 
			
				| 8 | Anormal sütün tanımını yapıp nelerin anormal süt kapsamında olduğunu söyleyebilmesi  | 
			
				| 9 | Çiğ sütün tanımını yapıp özelliklerini söyleyebilmesi | 
			
				| 10 | Çiftliklerde temiz ve kaliteli süt üretiminin nasıl yapılacağını anlatabilmesi | 
			
				| 11 | Çiftliklerde sütün soğutulması ve nakli hakkında bilgi verebilmesi | 
			
				| 12 | Süt verimine etki eden faktörleri sıralayabilmesi | 
			
				| 13 | Süt üretimi için yetiştirilen hayvan ırklarını sıralayabilmesi |