| 1 | Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetiminin Kapsamı ve Önemi | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 2 | Yiyecek İçecek işletmelerinin Yönetsel Fonksiyonları | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 3 | Yiyecek İçecek işletmelerinin Yönetsel Fonksiyonları | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 4 | Yiyecek içecek İşletmelerinin Sınıflandırılması | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 5 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Üretim Süreci, Hazırlık ve Hijyen Kuralları | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 6 | Uluslararası Yiyecek İçecek Terimleri | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 7 | Uçakta İkram ve Servis | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 8 | Uçakta İkram ve Servis | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 9 | Uçakta İkram ve Servis Öncesi Hazırlıklar | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 10 | Yiyecek İçecek Servisi Kuralları | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 11 | İkram ve Servis Kalitesinin Yükseltilmesi | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 12 | Servis Çeşitleri ve Özel Yemek Talebinde Bulunan Yolculara Verilecek İkram Hizmetleri | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 13 | Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |
| 14 | Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler ve Dönemin Değerlendirilmesi | Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK |