NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2036 - MENÜ PLANLAMA

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Menü ön hazırlıkları yapılmasıDers notları
2Yemekleri reçeteleri oluşturmakDers notları
3İçecek menüleri oluşturmakDers notları
4İçecek menüleri oluşturmakDers notları
5İçecek menüleri oluşturmakDers notları
6Özel menüleri oluşturmakDers notları
7Sürdürebilir gıdalar ve menüDers notları
8Porsiyon maliyetlerini hesaplamakDers notları
9Satış fiyatını oluşturmakDers notları
10Ön hazırlıkları yapmakDers notları
11Menü kartlarını hazırlamakDers notları
12Menü kartlarını hazırlamakDers notları
13Menü kartlarını hazırlamakDers notları
14Menü kartlarını hazırlamak.Ders notları