1 | Mutfağın hiyerşik yapıya göre yönetim şeması ve mutfak bölümlerindeki çalışanların iş ve görev tanımları | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
2 | Sebzeler ve meyveler | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
3 | Temel doğrama teknikleri | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
4 | Lezzet verici karışımlar ve stok hazırlama | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
5 | Temel soslar ve türevleri | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
6 | Temel çorbalar | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
7 | Yumurta, özellikleri, yapısı, pişirme dereceleri | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
8 | Süt ve süt ürünleri uygulama | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
9 | Büyük baş ve küçük baş hayvan yapısı | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
10 | Kırmızı etler uygulama | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
11 | Kümes hayvanları uygulama | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
12 | Balık yapısı, çeşitleri ve uygulama | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
13 | Kabuklu deniz ürünleri uygulama | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |
14 | Sürdürülebilir Gıdalar ve Kalkınma | Pişirme Yöntemleri / Nevzat ERASLAN / Detay Yayıncılık / 2012 |