BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2011 - MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-I

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
154113          
21   1          
355334          
4  553          
5  22           
6  55           
724221          
8  225          
9  554          
10 322           
11 4223          
12 4335          
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2011 - MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Taze meyve sebzelerin bileşimini bilir.
2Meyve sebzelerin işlenmeleri sırasında meydana gelebilecek değişimlere karşı önlem alabilir.
3Taze meyve sebzelerde duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri yapar ve sonuçları değerlendirir.
4Kurutulmuş ve dondurulmuş meyve sebzelerde duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri yapar ve değerlendirir.
5Meyve sebze endüstrisinde sürdürülebilir üretim stratejilerinin geliştirilmesinde etik bir yaklaşım kullanır.