| 1 | Balıkların ve diğer su ürünlerinin kimyasal kompozisyonu | 1 |
| 2 | Su ürünlerinin kalite özellikleri, beslenme açısından önemi | 1 |
| 3 | Balıketinin histolojik ve kimyasal yapısı | 1 |
| 4 | Balıketinde meydana gelen biyokimyasal ve mikrobiyolojik değişimler ve teknolojik kaliteye olan etkileri | 1 |
| 5 | Balıketinde meydana gelen biyokimyasal ve mikrobiyolojik değişimler ve teknolojik kaliteye olan etkileri | 1 |
| 6 | Sürdürülebilir balıkçılığın kalkınmaya etkisi | 1 |
| 7 | Taze balıkların soğutulması, dondurulması, tuzlanması, tütsülenmesi | 1 |
| 8 | Taze balıkların soğutulması, dondurulması, tuzlanması, tütsülenmesi | 1 |
| 9 | Su ürünlerinde kurutma teknolojisi | 1 |
| 10 | Su ürünlerinde bulunan toksinler | 1 |
| 11 | Su ürünlerinde bulunan toksinler | 1 |
| 12 | Su ürünlerinde bulunan toksinler | 1 |
| 13 | Su ürünlerinde ambalajlama teknikleri | 1 |
| 14 | Sürdürülebilirlik üzerine sorumluluk çalışmaları | 1 |