| 1 | Giriş | [1] s1-4, [2] s21-28 |
| 2 | Lipidlerin Kimyasal Yapısı ve Sınıflandırılmaları | [1] s4-7 |
| 3 | Yağ Asitleri | [1] s7-47, [2] s57-77 |
| 4 | Yağ Asitleri | [1] s7-47, [2] s57-77 |
| 5 | Yağ Asitlerin İzomerizasyonu | [1] s7-47, [2] s71-77 |
| 6 | Gliseritler | [1] s48-100, [2] s43-56 |
| 7 | Gliseritler | [1] s48-100, [2] s43-56 |
| 8 | Bileşik Lipidler | [1] s48-100, [2] s78-80 |
| 9 | Lipitlerin verdiği tepkimeler | [1] s101-134, [2] s68-70 |
| 10 | Lipitlerin verdiği tepkimeler | [1] s101-134, [2] s68-70 |
| 11 | Yemeklik yağ üretim teknolojileri | [1] s165-204, [2] s111-178 |
| 12 | Yemeklik yağ üretim teknolojileri | [1] s165-204, [2] s111-178 |
| 13 | Zeytinyağı Üretim Teknolojileri | [2] s179-202, [3] s1-130 |
| 14 | Zeytinyağı Üretim Teknolojileri | [2] s179-202, [3] s1-130 |