| 1 | Ekonomik ve endüstriyel bitkilerin tarihsel gelişimi ve sınıflandırılması | [4]s.5-20 |
| 2 | Endüstride bitkisel ürünlerin tanıtımı | [6]s.17-43 |
| 3 | Bitkisel ürünler için bitki hücre ve doku kültürü | [5]s.94-114 |
| 4 | Sekonder metabolitlerin üretimi | [5]s.552-589 |
| 5 | Büyük ölçekli bitki doku kültürleri | [5]s.552-589 |
| 6 | Kök kültürleri | [2]s.335-340 |
| 7 | İmmobilize hücre kültürleri | [5]s.573-577 |
| 8 | Bitki ürünlerinde bioreaktörler | [2]s.173-259 |
| 9 | Bitki ürünlerinde bioreaktörler | [2]s.173-259 |
| 10 | Endüstride şikonin üretimi | [3]s.228-234 |
| 11 | Endüstride saponin üretimi | [7]s.1-8 |
| 12 | Endüstride taksol üretimi | [3]s.208-222 |
| 13 | Endüstride kapsaisin üretimi | [8]s.1-30 |
| 14 | Alkol, Biyoyakıt üretimi | [1]s.3-11 |