BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES3006 - TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Ticari işletmelerde toplu beslenme ilkelerini kavrar
2Yiyecek hazırlama ve pişirme yöntemlerini öğrenir
3Mutfak ve servis personelinin görevlerini öğrenir
4Servis yöntemlerini ve kurallarını kavrar
5Toplu beslenme yapılan kurumlarda sık karşılan besin zehirlenmelerini ve önleme yollarını öğrenir
6Toplu beslenme yapılan kurumlarda hijyen sağlama yollarını öğrenir, HACCP yönetim ve denetimini kavrar
7Toplu beslenme yapılan kurumlarda maliyet kontrolü becerisi kazanır
8Toplu beslenme hizmetlerinde acil durumlar ve krizler karşısında etkili çözüm yollarını öğrenir ve bu durumları yönetme becerisi kazanır