BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES3003 - TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ I

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Toplu Beslenmenin Tanımı, Önemi, Yeni Üretim Sistemleri 
2Toplu Beslenmenin Tanımı, Önemi, Yeni Üretim Sistemleri 
3Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon 
4Toplu Beslenme Sistemlerinde Stratejik Yönetim ve Kalite İyileştirme Stratejileri 
5Toplu Beslenme Sistemlerinde İnsan Kaynakları Yönetimi, Toplu Beslenme Çalışanların Organizasyonu, Görev Tanımları 
6Toplu Beslenme Sistemlerinde Fiziki Koşullar, Mutfak ve Yemekhane Donanımı 
7Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç Gereçler, Yeni Teknoloji 
8Menü Yönetim ve Denetimi 
9Standart Yemek Tarifeleri 
10Satın Alma Yöntemleri ve Prosedürü, Teknik ve İdari Şartnameler 
11Depolama İlkeleri 
12Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Güvenliği 
13Toplu Beslenme Sistemlerinde Oluşan Gıda Atıklarının Azaltılması ve Sürdürülebilirlik 
14Toplu Beslenme Sistemlerinde Oluşan Gıda Atıklarının Azaltılması ve Sürdürülebilirlik ve Genel Tekrar