BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2022 - GIDA KATKI MADDELERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
111111          
211111          
334344          
411111          
534445          
634333          
733243          
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2022 - GIDA KATKI MADDELERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Öğrenci gıda katkı maddelerini tanır.
2Öğrenci, bir maddenin gıda katkısı olabilmesi için hangi özelliklere sahip olması gerektiğini bilir.
3Öğrenci sürdürülebilir gıda katkı maddelerinin sınıflandırılmasını bilir.
4Öğrenci gıda katkı maddelerinin kullanım amaçlarını bilir.
5Öğrenci sağlığa yararlı ve zararlı gıda katkı maddeleri hakkında bilgi sahibi olur.