NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / AŞÇILIK / ASC2036 - EKMEK HAZIRLAMA TEKNİKLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Derse GirişÖğretim Elemanı Ders Notları
2Ekmeğin tarihçesiÖğretim Elemanı Ders Notları
3Ekmek yapımında kullanılan malzemelerÖğretim Elemanı Ders Notları
4TanımlarÖğretim Elemanı Ders Notları
5Ölçü kaplarıÖğretim Elemanı Ders Notları
6Beyaz ekmeklerÖğretim Elemanı Ders Notları
7Beyaz ekmeklerÖğretim Elemanı Ders Notları
8Esmer ekmeklerÖğretim Elemanı Ders Notları
9Ekşi hamurlu ekmeklerÖğretim Elemanı Ders Notları
10Ekşi hamurlu ekmeklerÖğretim Elemanı Ders Notları
11Fırın ekmekleriÖğretim Elemanı Ders Notları
12Sürdürülebilir Ekmek YapımıÖğretim Elemanı Ders Notları