TIPTA KARİYER SEMİNERİ DÜZENLENDİ

• Etkinlik Tarihi: 30.03.2018 - 30.10.2018

• Etkinlik Türü: Seminer

TIPTA KARİYER  KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Üniversitemizce Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1071’de 30.03.2018 tarihinde “Tıpta Kariyer” konulu seminer düzenlendi. Düzenlenen bu seminerde Tıp Fakültesinde okuyan öğrencilere kariyer olanakları anlatıldı. Bu seminere Fakültemiz öğrencilerinin ilgisi yoğundu.

Programa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İnt. Dr. Kıvanç YANGI konuşmacı olarak katıldı.

Dr. Kıvanç YANGI , öğrencilere deneyimleri ve bir hekimde olması ve olmaması gereken özelliklerle ilgili tavsiyelerde bulundu.

Yurtdışı stajları, yurtdışında uzmanlık, USMLE, tıbbi doküman hazırlama, CV hazırlama ile Curly Doc Says hakkında bilgilendirmede bulunana İnt. Dr. Kıvanç Yangı, okulda edinilen teknik bilgileri pratiğe dökme konusundaki bilgi ve deneyimlerini de genç doktor adaylarına aktardı.

Seminer sonunda Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Selim ÇINAROĞLU tarafından İnt. Dr. Kıvanç YANGI’ya teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi.