11-21 Nisan tarihleri arasında Bulgaristan'ın Plevne şehrinde Erasmus+ Gençlik Değişim Programı tarafından ‘Art Discussion’ isimli bir proje düzenlenmiştir.


Biyosistem Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Tefide Kızıldeniz liderliğinde Biyosistem Mühendisliği bölümü lisans öğrencisi Nihat Ünal katılmıştır. 

Sanat tartışması eğitimini kapsayan bu projeye İtalya, Polonya, Romanya, Yunanistan, Hollanda, Bulgaristan ve Türkiye olmak üzere 7 ülke dâhil olmuştur. 
Fakültemizden katılım sağlanan bu projede insanlarla etkili bir biçimde iletişim kurma ve kendimizi vücut diliyle ifade edebilme ile ilgili çeşitli aktiviteler, Plevne şehir turu ve ülkeye özgü kültürel bir gece yer almıştır. 
Bu proje Bulgar ulusal ajansı vasıtasıyla erasmus+ projesi kapsamında desteklenmiştir. Program sonunda birçok yeterliliklerle birlikte inanılmaz bir deneyim kazanmış olan öğrencimiz ayrıca prestijli bir sertifika olan Youtpass belgesini almaya hak kazanmıştır.

Eşsiz bir deneyim yaşatan Erasmus+ Programı'na ettiği liderlikten ötürü Dr. Öğr. Üyesi Tefide Kızıldeniz’e ve katılımlarından ötürü öğrencimize teşekkür ederiz.