ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN KURA ÇEKİMİ SONUÇ LİSTESİ VE SÖZLÜ SINAVA GİRECEK ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Üniversitemiz ile Çalışma ve İş Kurumu web sayfasında 13.05.2024-17.05.2024 tarihleri arasında ilan edilen, 657 sayılı Kanun’un 4’üncü maddesi (D) fıkrası kapsamında Üniversitemize alınacak olan engelli ve eski hükümlü sürekli işçilere (Çiftlik İşçisi ve Temizlik İşçisi) ilişkin, 24.05.2024 tarihinde saat 10.00’da, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile asıl ve yedek adaylar belirlenmiştir.

İşe yerleştirileceklerin belirlenmesi için Üniversitemizce, 14.06.2024 Cuma günü saat 10.00’da Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde sözlü sınav yapılacak olup sınava asıl adaylar katılacaktır. Asil ve yedek adaylar aşağıda istenilen belgelerle birlikte 27.05.2024 Pazartesi gününden, 07.06.2024 Cuma günü saat 16.00’a kadar Üniversitemiz Merkez Yerleşke Rektörlük Binası İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına şahsen başvuracaklardır. Asil adaylardan zamanında başvuru yapmayan veya atanma şartlarını taşımayanların bulunması durumunda yedek adaylar sırası ile çağırılacaktır. Üniversitemiz (www.ohu.edu.tr) internet adresinde ayrıca duyurulacaktır.

ENGELLİ STATÜSÜNDE SÖZLÜ SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

1. Başvuru dilekçesi. İndirmek için tıklayın.
  2. Nüfus cüzdanı aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi.
  3. Son 1 ay içerisinde alınmış Adli Sicil Belgesi (e-devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)
  4. Son 1 ay içerisinde alınmış İkametgâh Belgesi (e-devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)
  5. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı ile birlikte fotokopisi.
  6. Erkek adaylar için son 1 ay içerisinde alınmış Askerlik Durum Belgesi (e-devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)
  7. Engelli kadrosuna başvuracak adaylardan engel oranının en az %40 olduğunu gösterir Engelli Sağlık Kurulu Raporunun aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi.

ESKİ HÜKÜMLÜ STATÜSÜNDE SÖZLÜ SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

1. Başvuru dilekçesi. İndirmek için tıklayın.
  2. Nüfus cüzdanı aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi.
  5. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı ile birlikte fotokopisi.
  6. Tam teşekküllü hastaneden Sağlık Kurulu Heyet Raporu.
  7. Erkek adaylar için son 1 ay içerisinde alınmış Askerlik Durum Belgesi (e-devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)
  8. Eski hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar kadrosuna başvuracak adaylardan durumlarına göre:
  9. Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralandığını sağlık raporu ve komutanlık yazısının aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi.
  10. Eski Hükümlü  belgesinin aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi.

ASIL VE YEDEK LİSTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.