UZAKTAN EĞİTİM ÖYS GİRİŞ VE MS TEAMS ÜYELİK BİLGİLENDİRME DUYURUSU

Üniversitemiz uzaktan eğitim sürecinde canlı dersler ÖYS ya da MS Teams üzerinden yürütülmektedir. 

ÖYS GİRİŞ 

Üniversitemiz Öğrenme Yönetim Sistemi ÖYS’ye   https://oys.ohu.edu.tr/login/canvas adresinden ilk kez giriş yapacak öğrenciler öğrenci numarası ve şifre olarak da T.C. kimlik numaranızın ilk sekiz hanesini, daha önce sistemi kullanmış olan öğrencilerimiz ise mevcut şifrelerini kullanarak giriş yapabilirler. Şifresini unutan öğrenciler ise "şifremi unuttum" kısmından öğrenci numaralarını girerek şifremi gönder butonuna tıklamaları gerekmektedir. ÖYS’de dersler sekmesinde OGRIS’te ders kaydı yaptığınız dersleri görebilir, dersleri ve öğretim elemanı tarafından yapılan duyuruları takip edebilir ve öğretim elemanı ile iletişime geçebilirsiniz. 

MS TEAMS ÜYELİK VE GİRİŞİ

Microsoft Teams’e henüz üye olmadıysanız OGRIS’e giriş yapıp Başvurular menüsünden Microsoft Üyelik sayfasından üyelik işlemleriniz yapabilirsiniz. MS Teams şifrenizi unuttuysanız şifrenizi yine aynı sayfadan değiştirebilirsiniz.

MS Teams üye olduysanız  https://teams.microsoft.com adresinden teams uygulamasına, erişebilirsiniz. Giriş için OGRENCINO@ohu.edu.tr kullanıcı adını şifre olarak üyelik sırasında tanımladığınız şifreyi kullanınız

MS Teams üzerinden öğretim elemanları tarafından oluşturulan ekiplere (derslere)  katılabilir, Dersin öğretim elemanı ile iletişime geçebilir ve canlı derslere katılabilirsiniz.


MS Teams üzerinden ekiplere ve derslere katılma konusunda detaylı bilgi içeren kılavuzlara erişmek için tıklayınız. (https://www.ohu.edu.tr/bilgiislemdairebaskanligi/sayfa/office365-kilavuzlar)


MS Teams üzerinden ekiplere ve derslere telefondan katılma konusunda detaylı bilgi içeren videoya erişmek için tıklayınız.