2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Programı

Ara Sınav Bilgi Modülü

NOT: Sınavlara girecek olan öğrencilerimizin aşağıdaki maddelere dikkat etmesi önemle rica olunur:

1. Her öğrenci, ilgili dersin sınavının yapılacağı sınıfların kapısında asılı olan listeye göre sınava girecektir. Öğrencilerin her sınavdan önce kapılarda asılı olan listeleri kontrol etmeleri ve isimlerinin belirtildiği sınıfta sınava girmeleri gerekmektedir. Sınav esnasında alınacak yoklama, bu listelere göre gerçekleştirilecektir.

2. Sınav esnasında öğrenci kimliklerinizin yanınızda bulunması gerekmektedir. Öğrenci kimliği bulunmayan öğrenciler sınava katılamayacaktır.

3. Cep telefonlarının sınav esnasında mutlaka kapatılması ve ekranı görünmeyecek şekilde sıranın üzerinde bulundurulması gerekmektedir.