BÖLÜMÜMÜZ PEDAGOJİK FORMASYON DERSLERİNİ ALAN VE ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

BÖLÜMÜMÜZ  PEDAGOJİK FORMASYON DERSLERİNİ ALAN VE ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET DURUMLARINI BELİRLEMEK ÜZERE FAKÜLTEMİZE DİLEKÇE İLE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

Dekanlık makamı formasyon alan her öğrenciden Tarih Bölümü Lisans Programından mezun olup olmak istemediğine dair dilekçe istemektedir. Bu durumda her formasyon öğrencisinin Dekanlık Makamına dilekçe verip mezuniyet konusunda tercihini bildirmesi gerekmektedir. Okula gelemeyen öğrenciler İYS (İstek Yönetim Sistemi) üzerinden dilekçe verebilirler. İYS'den dilekçe yazan formasyon öğrencileri ad, soyad, öğrenci numarası, formasyon nedeniyle Tarih Bölümü Lisans Programından mezuniyet olup olmak istemediğini eksiksiz bilgilerle, açık ve anlaşılır bir şekilde yazmalıdır.

BÖLÜMÜMÜZ PEDAGOJİK FORMASYON ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.