Danışman-Öğrenci Toplantısı

Değerli öğrencilerimiz, 04.10.2023 Tarihinde saat 11:00'da 106 numaralı sınıfta aşağıdaki konu başlıkları hakkında Danışman-Öğrenci Toplantısı düzenlenecek olup, özellikle 1. sınıfa başlayan öğrencilerimizin toplantıya katılımı gerekmektedir.

* Bologna Süreci Ders Tanıtımı • Ders Bilgileri (Ders kayıtlarında alacakları AKTS değerleri vb.) • Ölçme ve Değerlendirme • Ders Öğrenme Çıktıları • Program Çıktıları • AKTS - Öğrenci Değişim Programları (Erasmus, Farabi, Orhun vb.) - Yatay Geçiş / Dikey Geçiş - Çift Anadal/Yandal - Özel Öğrenci - %10’a Giren Öğrencilerin Harç Ücreti - Öğrenci Toplulukları (Kulüpler) - Öğrenci Hak ve Sorumlulukları - Üniversite internet sayfasının takibi - İstek Yönetim Sistemi / Rektöre Yazın /OGRIS Danışman Mesajı • Soru-Sorun-Şikâyet-Talep-Öneri iletme • Hiyerarşik yapının tanıtılması (Danışman-Anabilim Dalı Başkanı-Bölüm BaşkanıBirim Yöneticisi (Müdür-Dekan vb.) - Yönetmelik-Yönerge (Eğitim Öğretim Sınav Yönetmelikleri-Muafiyet ve İntibak YönergesiBaşarı Ölçme ve Değerlendirme Esasları-Yandal-Çift Anadal Yönergesi vb.) - Eğitim Öğretim ile ilgili diğer hususlar.