NİĞDE VOCATIONAL SCHOOL OF SOCIAL SCIENCES / COOKERY / ASC2029 - FOOD LEGISLATION

Contents Of The Courses in a weekly Period

Week 
Subjects 
Sources 
1Food legislation and its historyGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
2Food legislation and reasons for the legislationGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
3Food legislation and reasons for the legislationGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
4Turkish Food LawGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
5Turkish Food Codex RegulationGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
6Standards for food products and processing: Turkish Standard InstituteGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
7Introduction of food law, regulations, declarations, standards and legislations in TurkeyGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
8Turkish food codex communiquéGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
9International standards (EN, ISO, Codex Alimentarius Standards)GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
10Regulation for the production, consumption and inspection of foodGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
11Food products codexesGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
12Regulations related to food packaking and labalingGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
13ISO 22000GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
14Gastronomy and sustainabilityGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin