NİĞDE VOCATIONAL SCHOOL OF SOCIAL SCIENCES / COOKERY / ASC2001 - OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY

Contents Of The Courses in a weekly Period

Week 
Subjects 
Sources 
1Course Introduction and General Informationİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
2İşçi sağlığı ve güvenliği hakkında temel kavramlar ve tarihçeİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
3Occupational Safety Specialist duties, powers and responsibilitiesİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
4Workplace physician duties, powers and responsibilitiesİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
5Concepts of risk, danger, primary, secondary and tertiary protectionİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
6Concepts of risk, danger, primary, secondary and tertiary protectionİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
7Midtermİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
8Evaluation of work accidentsİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
9Evaluation of occupational diseasesİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
10Occupational health and safety in the construction industryİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
11Occupational health and safety practices in the workplaceİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
12Biological and chemical risk factorsİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
13Physical and psychosocial risk factorsİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
14Occupational health and safety organization and management systems in workplacesİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ
15The place and importance of work accidents in the development of the country's economyİş Sağlığı ve Güvenliği; 3.Baskı İlknur KILKIŞ