TÜBİTAK “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamındaki projemiz kabul edildi.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların sonuçları neticesinde  bölümümüz Elektrik Programında, danışmanlığını bölümümüz Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Ural MUTLU’ nun yaptığı ve bölümümüz öğrencilerinden Ali Can ÇAKIR, Cemil Burak TOKER, Semih BARLAS ve İbrahim ÇİÇEK tarafından yürütülecek olan "Nesnelerin İnterneti Tabanlı Akıllı Damla Sulama Sistemi" isimli proje destek hakkı kazanmıştır. Öğretim elemanımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.