1 | İşletmeciliğin tarihi gelişimi ve temel işletmecilik kavramları | [1] sayfa 18-25 |
2 | İşletmenin amaçları, özellikleri, fonksiyonları | [1] sayfa 27-30 |
3 | İşletmenin ekonomi içerisindeki yeri ve sınıflandırılması | [1] sayfa 30 |
4 | İşletmenin çevresini oluşturan kişi ve kuruluşlar, | [1] ders notları |
5 | İşletmelerde büyüme olgusu, işletmelerarası anlaşma ve birlikler | [1] sayfa 50-55 |
6 | İşletmelerin kuruluşu, nedenleri, aşamaları | [1] sayfa 55-66 |
7 | İşletme kuruluş yeri seçimini etkileyen faktörler | [1] sayfa 66-79 |
8 | İşletmenin maliyetleri | [1] sayfa 79-86 |
9 | İşletmenin gelirleri, başabaş analizi | [1] sayfa 89-92 |
10 | Kapasite ve kapasite türleri | [1] sayfa 92-96 |
11 | İşletmenin performansı: Verimlilik, işgören verimliliği, fiziki verimlilik | [1] sayfa 97-105 |
12 | İşletmenin performansı, karlılık, üretkenlik, yeterlilik | [1] ders notları |
13 | Güncel işletme konuları | [1] sayfa 129-200 |
14 | Güncel işletme konuları | [1] sayfa 200-254 |