| 1 | Sağlıkta istatistik kavramı ve önemi | [1], s. 1-36 |
| 2 | Veri türleri ve sağlık verilerinin özellikleri | [1], s. 1-36 |
| 3 | Veri toplama yöntemleri | [3], s. 37-78 |
| 4 | Verilerin sınıflandırılması ve düzenlenmesi | [1], s. 79-131 |
| 5 | Tablo ve grafik hazırlama | [1], s. 79-131 |
| 6 | Merkezi eğilim ölçüleri (ortalama, medyan, mod) | [1], s. 132-195 |
| 7 | Dağılım ölçüleri (standart sapma, varyans) | [1], s. 132-195 |
| 8 | Ara sınav | |
| 9 | Oran, oranlar ve yüzdeler | [1], s. 196-213 |
| 10 | Sağlık göstergeleri (doğum, ölüm, morbidite oranları) | [1], s. 196-213 |
| 11 | Temel istatistiksel testler (chi-square, t-testi) | [1], s. 214-234 |
| 12 | SPSS ve Javomi ile temel analiz uygulamaları | [1] s. 65-84; [5] s 15-44 |
| 13 | Sağlık verilerinin raporlanması | [1], s. 236-295 |
| 14 | Uygulama örnekleri ve genel tekrar | [1], s. 1-36 |
| 15 | Uygulama örnekleri ve genel tekrar | [1], s. 1-36 |
| 16 | Genel sınav | |