| 1 | GASTROİNTESTİNAL SİSTEME AİT SEMPTOMU OLAN HASTAYA YAKLAŞIM | |
| 2 | ÖZEFAGUS VE MİDE HASTALIKLARI | |
| 3 | PANKREAS HASTALIKLARI | |
| 4 | İNCEBARSAK, KALIN BARSAK VE ANOREKTAL BÖLGE HASTALIKLIKLARI | |
| 5 | KARACİĞER HASTALIKLARI | |
| 6 | HİPOFİZ BEZİ HASTALIKLARI | |
| 7 | TİROİD VE PARATİROİD BEZİ HASTALIKLARI ( | |
| 8 | DİYABET VE KOMPLİKASYONLARI | |
| 9 | SURRENAL BEZİ HASTALIKLARI | |
| 10 | ARTRİTLİ HASTAYA YAKLAŞIM | |
| 11 | SLE VE DİĞER KOLLAGEN DOKU HASTALIKLARI | |
| 12 | ANTİROMATİZMALANTİİNFLAMATUR İLAÇ KULLANIM PRENSİPLERİ | |
| 13 | ANEMİLİ HASTAYA YAKLAŞIM | |
| 14 | KANAMA-PIHTILAŞMA DİATEZLİ, HİPERKOAGUBİLİTELİ HASTALARA YAKLAŞIM | |
| 15 | LENFADENOPATİ, LÖKOSİTOZ, LÖKOPENİLİ İLE GELEN HASTALARA YAKLAŞIM | |
| 16 | TRANSFÜZYONUN TEMEL PRENSİPLERİ | |
| 17 | ZEHİRLENME VE ALERJİK REAKSİYON VAKALARINA YAKLAŞIM | |
| 18 | İÇ HASTALIKLARINDA İLAÇ KULLANIMI PRENSİPLERİ | |
| 19 | ÖYKÜ ALMA, FM YÖNTEMLERİ VE LABORATUAR BULGULARININ YORUMLANMASI | |
| 20 | HİPERTANSİF-HİPOTANSİF HASTAYA YAKLAŞIM | |
| 21 | BÖBREK HASTALIKLARINDA İLAÇ KULLANMA VE BESLENME PRENSİPLERİ ( | |
| 22 | KONGENİTAL VE GENETİK BÖBREK HASTALIKLARI | |
| 23 | RENAL REPLASMAN TEDAVİLERİ (DİYALİZ, TRANSPLANTASYON) | |
| 24 | BÖBREK HASTALIKLARI SEMPTOMLARI VE TANIDA KULLANILAN YÖNTEMLER | |
| 25 | RENAL PARANKİMAL, TUBULER VE GLOMERULER HASTALIKLARA YAKLAŞIM | |
| 26 | ABY: TANI VE TEDAVİ YAKLAŞIMLARI | |
| 27 | KEMOTERAPİ PRENSİPLERİ VE YAN ETKİ YÖNETİMİ ( | |
| 28 | ÜRİNER SİSTEM İNFEKSİYONLARI VE OBSTRUKTİF NEFROPATİLER | |
| 29 | ASİT-BAZ, SIVI-ELEKTROLİK BOZUKLUKLARINA YAKLAŞIM | |
| 30 | KANSER HASTALARINDA TANI VE TARAMA YÖNTEMLERİ ( | |
| 31 | ONKOLOJİK ACİLLERE YAKLAŞIM, TANI VE TEDAVİSİ ( | |
| 32 | FEBRİL NÖTROPENİLİ, PANSİTOPENİLİ HASTALARA YAKLAŞIM | |
| 33 | KANSER HASTALARINDA TAKİP PRENSİPLERİ | |