| 1 | Hayvan tarımına giriş | [2] p 5-15 | 
				| 2 | Tarımda hayvansal üretim, hayvansal ürünlerin insan beslenmesindeki önemi ve dünyada hayvansal üretim. | [1] p 4-19 | 
				| 3 | Türkiye’de hayvansal üretim ve sorunları | [1] p 20-32 | 
				| 4 | Çiftlik Hayvanlarında Üreme | [3] p 42-49, 62-65; [4] p 439-471 | 
				| 5 | Hayvan Islahının genel yönleri | [3] p 65-79 | 
				| 6 | Sığır yetiştiriciliği ve idaresi | [4] p 159-310 | 
				| 7 | Koyun yetiştiriciliği ve idaresi | [6] p 115-222 | 
				| 8 | Keçi yetiştiriciliği ve idaresi | [6] p 1-110 | 
				| 9 | Kanatlı yetiştiriciliği ve yönetimi ve Dünyada ve Türkiye’de kanatlı yetiştiriciliğinin önemi | [7] p 43-138 | 
				| 10 | Kanatlı eti ve yumurta üretiminde bakım ve idare. | [7] p 425-437 | 
				| 11 | Hayvan beslemenin genel ilkeleri | [8] p 284-484 | 
				| 12 | Arıcılık | [10] p 1-81 | 
				| 13 | Hayvan Davranışları ve Refahı | [9] p 69-198, p 256-305 | 
				| 14 | Hayvan sağlığında koruyucu önlemler | [3] p 102-125 |