| 1 | Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun | 1, 2 |
| 2 | Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun | 1, 2 |
| 3 | Ulusal Gıda Kodeksi Komisyonu Yönetmeliği | 1, 2 |
| 4 | Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği | 1, 2 |
| 5 | Çiğ İnek Sütünün Sınıflandırılmasına Dair Tebliğ | 1, 2 |
| 6 | Çiğ Sütün Arzına Dair Tebliğ | 1, 2 |
| 7 | İçme Sütleri Tebliği | 1, 2 |
| 8 | Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Tebliği | 1, 2 |
| 9 | Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarından Numune Alma ve Analiz Metotları Tebliği | 1, 2 |
| 10 | Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarından Numune Alma ve Analiz Metotları Tebliği | 1, 2 |
| 11 | Fermente Süt Ürünleri Tebliği | 1, 2 |
| 12 | Fermente Süt Ürünleri Tebliği | 1, 2 |
| 13 | Süt ve Ürünlerinde Taklit ve Tağşiş | 1, 2 |
| 14 | Taklit ve Tağşiş ile Mücadele Yöntemleri | 1, 2 |