BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2015 - GIDA MEVZUATI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun1, 2
2Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun1, 2
3Ulusal Gıda Kodeksi Komisyonu Yönetmeliği1, 2
4Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği1, 2
5Çiğ İnek Sütünün Sınıflandırılmasına Dair Tebliğ1, 2
6Çiğ Sütün Arzına Dair Tebliğ1, 2
7İçme Sütleri Tebliği1, 2
8Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Tebliği1, 2
9Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarından Numune Alma ve Analiz Metotları Tebliği1, 2
10Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarından Numune Alma ve Analiz Metotları Tebliği1, 2
11Fermente Süt Ürünleri Tebliği1, 2
12Fermente Süt Ürünleri Tebliği1, 2
13Süt ve Ürünlerinde Taklit ve Tağşiş1, 2
14Taklit ve Tağşiş ile Mücadele Yöntemleri1, 2