| 1 | Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulamak | [1]S 169-190 |
| 2 | Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulamak+Peyniraltı Suyunun Kurutulması | [2]S 1-11 |
| 3 | Peyniraltı Suyunun Kurutulması | [3]S 1-14 |
| 4 | Peyniraltı Suyuna Ön İşlemler Uygulanması ve Koyulaştırılması | [4]S 1-37 |
| 5 | Kristalizasyon | [5]S 165-174 |
| 6 | Santrifüjleme | |
| 7 | Kurutma | |
| 8 | Saf Laktoz Üretimi | |
| 9 | Isısal İşlemle Çöktürme yöntemiyle Serum Proteinlerinin Kazanımı | |
| 10 | Isısal İşlemle Çöktürme yöntemiyle Serum Proteinlerinin Kazanımı+Ultrafiltrasyon Tekniği ile Serum Proteinlerinin Kazanımı | |
| 11 | Ultrafiltrasyon Tekniği ile Serum Proteinlerinin Kazanımı | |
| 12 | Alkollü Peynir Suyu İçeceği Üretimi | |
| 13 | Peyniraltı Suyu veya Peynir Suyu Bileşenleri Katkılı Süt Benzeri İçecek Üretimi | |
| 14 | Alkolsüz Peynir Suyu İçeceği Üretimi | |