| 1 | Süt ve ürünlerinde mezofilik aerobik bakteri sayımı + Süt ve ürünlerinde koliform bakteri sayımı | [1]S 1-10,Prof.Dr.Nezihe TUNAİL,Prof.DR.Ömer KÖŞKER,Süt Mikrobiyolojisi,ANKARA,1989 |
| 2 | Süt ve ürünlerinde koliform bakteri sayımı | [2]S 16-21 |
| 3 | Süt ve ürünlerinde Enterococcus (fekal streptokok) sayımı | [3]S 21 |
| 4 | Süt ve ürünlerinde Enterococcus (fekal streptokok) sayımı+ Süt ve ürünlerinde maya ve küf sayımı | [4]S 21-35 |
| 5 | Süt ve ürünlerinde Salmonella aranması | [5]S 35-45 |
| 6 | Süt ve ürünlerinde Salmonella aranması+ Süt ve ürünlerinde Staphylococcus aureus sayımı | [6]S 45-47 |
| 7 | Süt ve ürünlerinde Clostrıdıum perfiringens sayımı+ Süt ve ürünlerinde Bacillus cereus aranması | [7]S 47-48 |
| 8 | Süt ve ürünlerinde Bacillus cereus aranması+ Süt ve ürünlerinde Listerıa monoyctogenes sayımı | [8]S 48 |
| 9 | Süt ve ürünlerinde Listerıa monoyctogenes sayımı+ Süt ve ürünlerinde Pseudomonas aeruginosa aranması | [9]S 49-53 |
| 10 | Süt ve ürünlerinde Pseudomonas aeruginosa aranması+ Çiğ sütlerde mikrobiyolojik analizler | [10]S 53 |
| 11 | Çiğ sütlerde mikrobiyolojik analizler+ Sütte Mikrobiyolojik Analizler | [11]S 55 |
| 12 | Sütte Mikrobiyolojik Analizler | [12]S 55-59 |
| 13 | Süt ürünlerinde mikrobiyolojik analizler | [13]S 59-63 |
| 14 | Süt ürünlerinde mikrobiyolojik analizler | [14]S 63-66 |