| 1 | Çim Alanları Tesis ve Amenajmanına giriş | 1-2-3 | 
				| 2 | Çim bitkilerinin morfolojik özellikleri | 1-2-3 | 
				| 3 | Çim bitkilerinin morfolojik özellikleri | 1-2-3 | 
				| 4 | Çim bitkilerinin morfolojik özellikleri | 1-2-3 | 
				| 5 | Çim bitkilerinin yeşil alan tesisinde kullanımı ve amenajmanı | 1-2-3 | 
				| 6 | Çim bitkilerinin yeşil alan tesisinde kullanımı ve amenajmanı | 1-2-3 | 
				| 7 | Çim bitkilerinin yeşil alan tesisinde kullanımı ve amenajmanı | 1-2-3 | 
				| 8 | Ara Sınav |  | 
				| 9 | Yeşil alan bitkilerinin kalite kriterleri | 1-2-3 | 
				| 10 | Toprak hazırlığı | 1-2-3 | 
				| 11 | Ekim ve dikim işlemleri | 1-2-3 | 
				| 12 | Gübreleme, sulama ve biçme işlemleri ve amenajman | 1-2-3 | 
				| 13 | Yeşil alan tesisinde suni çimin kullanım imkanları | 1-2-3 | 
				| 14 | Çim alanlarının oluşturulması | 1-2-3 | 
				| 15 | Final sınavı |  |