NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2032 - ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Yıkama işlemlerinin önemi.Meryem AKOĞLAN KOZAK,,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
2Çamaşır gruplandırma ve markalama.Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
3Leke tespiti, yıkama araç gereçlerini hazırlama.Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
4Adisyon açma ve kontrol etme.Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
5Ütü ve ütülerin özellikleriMeryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
6Tadilatın önemi, araç gereçleri .Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
7Leke ve kumaş tespiti.Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
8Stok Kartları.Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
9Leke çıkarma İlaçları.Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
10Kuru temizlemenin önemi.Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
11Kuru temizleme araç gereçleri.Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
12İlaçların kullanımında dikkat edilecek noktalar.Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
13Çamaşır deposunun genel özellikleri.Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006
14Çamaşırhane hizmetleri kalitesinin sürdürülebilirliğiDers Notları