1 | Yıkama işlemlerinin önemi. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
2 | Çamaşır gruplandırma ve markalama. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
3 | Leke tespiti, yıkama araç gereçlerini hazırlama. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
4 | Adisyon açma ve kontrol etme. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
5 | Ütü ve ütülerin özellikleri | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
6 | Tadilatın önemi, araç gereçleri . | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
7 | Leke ve kumaş tespiti. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
8 | Stok Kartları. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
9 | Leke çıkarma İlaçları. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
10 | Kuru temizlemenin önemi. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
11 | Kuru temizleme araç gereçleri. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
12 | İlaçların kullanımında dikkat edilecek noktalar. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
13 | Çamaşır deposunun genel özellikleri. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
14 | Çamaşırhane hizmetleri kalitesinin sürdürülebilirliği | Ders Notları |